Paspoort kwijt Paspoortkwijt
Nederlandse Ambassades

Nederlandse Ambassades

Hier vind je de lijst met Nederlandse ambassades en consulaten. Voor een overzicht van alle ambassades en consulaten ga je naar de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Wij streven naar een zo hoog mogelijke gebruiksvriendelijkheid. Daarom zijn alle adressen gecontroleerd en te vinden in Google Maps. Mochten wij er een gemist hebben? Laat het ons graag weten door een e-mail te sturen naar info@paskwijt.nl.

Tevens hebben wij voor elk land genoteerd hoe lang je paspoort of id-kaart geldig moet zijn na je reis en of je een visum nodig hebt om het land binnen te mogen. Blijkt dat je een visum nodig hebt dan moet je langs de ambassade van het desbetreffende land of via internet om je visum te regelen. Staat er "bij aankomst", dan kun je visum ter plekke geregeld worden en hoef je dit niet van te voren gedaan te hebben.

Daarnaast kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen met het B(uitenlandse) Z(aken) Contactcenter. Hier kunt u terecht voor vragen over paspoorten, reisadvies, legalisaties of in geval van nood.
BZ Contactcenter is bereikbaar op +31 247 247 247

Let wel op, alleen de ambassades en consulaten die een nieuw reisdocument uit kunnen geven staan vermeld.

Europa
België
Duitsland
Frankrijk
Ierland
Italië
Oostenrijk
Portugal
Spanje
Turkije
Verenigd Koninkrijk
Zwitserland

Staat jouw vakantiebestemming er niet tussen? Stuur een e-mail naar info@paskwijt.nl.
Dan updaten wij dit overzicht direct en zorgen ervoor dat ook jouw vakantiebestemming terug te vinden is.

Telefoon kwijt
Het is nu mogelijk om bij www.telefoonkwijt.nl jouw telefoon te registreren. Op deze manier maak je veel meer kans om jouw telefoon terug te krijgen wanneer je deze verliest.